به گزارش خبرگزاری «حوزه» از اصفهان، خانم ابراهیمی، در جمع طلاب مدرسه علمیه خواهران حضرت نرجس خاتون(س) دولت آباد با طرح این سؤال که سلامت روان چیست و چه اهدافی دارد؟ گفت: رضایت مندی درونی از خود و زندگی خود داشته باشیم و انتظارمان از خود مان متعادل باشد نه بیشتر از آنچه داریم و اینکه بتوانیم ارتباط صحیح با دیگران داشته باشیم.
وی با اشاره به اقسام ارتباط کلامی، غیرکلامی افزود: یکی از موانع ارتباط موثر این است که فرد متذکر به انجام اموری شود که خود قید و بندی به انجام آن ندارد و نتیجه این ارتباط دچار خلل می شود.
کارشناس مسائل بهداشت و روان، در خصوص رضایت مندی درونی افراد از خود ابراز داشت: افراد باید به مسائلی از جمله خودمراقبتی شامل کنترل استرس و مراقبت از روح و روان با صرف وقت برای خود اهمیت دهند.
وی با تذکر این مطلب که تفکر مثبت سلامتی می آورد، گفت: تفکر مثبت داشتن و اهمیت دادن به نقاط مثبت خود و تلاش برای ایجاد حال خوب، از علل اساسی سلامت روان است.
کارشناس مسائل بهداشت و روان در پایان با اشاره به این که بدترین چیز آن است که ارتباطمان با دیگران قطع شود، اظهار کرد: چرا که قطع ارتباط با دیگران باعث افسردگی و حادشدن بیماری های روحی در افراد می شود.